Le site du Parc naturel

??

Ontdek Ardenne Natuurpark Haute-Sûre Forêt d'Anlier samengesteld of Commons Bastogne, Vaux-sur-Sûre, Fauvillers, Habay, Martelange , Léglise en Neufchâteau , wat neerkomt op bijna 80.500 hectare...

Deze familiale bijenschans ligt in het centrum van Fauvillers en wordt gerund door Philippe en zijn zoon Corentin. De schans ligt in een zeer interessant gebied voor bijen en grenst aan stuk land waar lindebomen werden aangeplant.

Gastenverblijf gelegen in Michamps, een charmant dorpje in het land van Bastogne.

De Bizonhoeve ligt in Recogne, een dorpje in de gemeente Bastogne. Bezoekers kunnen er kennis maken met dit toch wel mythische dier!

Aanbevolen foto's

cabane en saule vivant
JMZH
Ambiance du Parc
Les randonailles
Voer je gebruikersnaam of e-mail en te bevestigen. Een e-mail met instructies worden verzonden.
Wallonie-Bruxelles Tourisme Tourisme Wallonie Wallonie Wallonie Europe
L'Europe investit dans les zones rurales
Development & Web design by defimedia , powered by AToms