Le site du Parc naturel

<< Vorige

Mon Etre Sensiel

Mon Etre Sensiel

Strainchamps , 13
6637   Fauvillers

Téléphone   063/444963
Site   http://www.monetresensiel.be
E-mail   info@monetresensiel.be

Type activiteit: Ontspanning / Wellness

Ons verzorgings- en schoonheidssalon ligt in Strainchamps, in de buurt van Fauvillers, tussen Bastogne en Aarlen, verscholen in de vallei van de Sûre, in de landstreek Ardenne. U bent er welkom in een heel uitzonderlijk natuurlijk kader!

Ons instituut beschikt over een binnenbad , een buitenjacuzzi, een binnenjacuzzi, een Finse sauna, hammam, een infraroodcabine , een solarium, een lunchbar, terrassen, ruimten om tot rust te komen en te lezen, kortom alles waarmee u kunt herbronnen en kunt terugkeren naar een gevoelen van sereniteit ...

We hebben voor u een heel gamma massages en lichaamsverzorgingen uitgewerkt waarmee u even kunt ontsnappen aan de hectiek van elke dag. We hebben ook specifieke esthetische verzorgingen met de producten van het gamma Ella Baché, maar ook alle klassieke verzorgingen die eigen zijn aan een schoonheidssalon. Gun uzelf een moment van volledige rust. Ook de allernieuwste technieken hebben we in huis: definitieve ontharing en huidverjonging met lichtpulsen, vermagering en wegwerken van cellulitis door lipocavitatie, het bleken van tanden, en volkomen nieuw ... een massagetafel met hydrojets voor een vitaliserende massage in gewichtloze toestand op een bed van warm water... een ontspannen gevoel maakt zich ogenblikkelijk van u meester!!

Om ten volle te kunnen genieten van al onze diensten, kunt u bij "Mon etre sensiel" terecht voor verschillende formules en arrangement voor een wellnessverblijf. Voor een week-end, twee of drie dagen kunt u zich even laten verwennen met onze formules die speciaal voor u zijn uitgewerkt. Verblijf "Découverte et bien-être" of een verblijf "Le gastronome" in samenwerking met "Le Château de Strainchamps" maar ook de formules "Retrouvons-nous" en "Retour aux sources" met een verblijf in onze "Chalet d'hôtes". We hebben ook enkele ideetjes voor "Futurs mariés" (verloofden) uitgewerkt zodat u samen kunt genieten van een gezellige pauze. Alleen, in koppel of met vrienden … geniet van onze formules die helemaal in het teken staan van ontspanning en rust.

Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren.

Ga naar kaart circuits

Prijs: tarif nl

Thalasso - Terras - Fitness - Service ter plaatse - Parking - Hammam - Sauna - Overdekt zwembad - Zonnebank - Jacuzzi

Mon Etre Sensiel vous propose également :

Gîte

Gîte "C'est mon daim"

6637   Fauvillers

Gîte

Gîte "L'Oasis"

6637   Fauvillers

 
Wallonie-Bruxelles Tourisme Tourisme Wallonie Wallonie Wallonie Europe
L'Europe investit dans les zones rurales
Development & Web design by defimedia , powered by AToms