Le site du Parc naturel

<< Vorige pagina

L'Aller Simple

L´Aller Simple 3 Epis 3 Epis 3 Epis

Behême
de la Chapelle , 39

Téléphone   063/422188
GSM   0496/289668
E-mail   info@gitesdetaille.be
Site   http://www.gitesdetaille.be

Type: Huisje

De gastenverblijven Detaille verwelkomen u in het hartje van de Ardenne en in het bos van Anlier. De natuurlijke rijkdommen van deze prachtige, ongerepte en mysterieuze streek rollen zich voor uw voeten uit.

Behême is een dorp in de buurt van de Romeinse stad Arlon (Aarlen), van Habay (met het kasteel van de markiezin van de Pont D'oye, van de historische stad Bastogne (Bastenaken), van Neufchâteau (sportactiviteiten), van Redu (het boekendorp), van Orval (met zijn beroemde abdij), van Bouillon (met zijn burcht) en op enkele kilometer van Martelange (grens met het Groothertogdom Luxemburg).

Sportievelingen, wandelaars of natuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan de vele bewegwijzerde parcours voor wandelaars of fietsers doorheen de omliggende weilanden en bossen. Natuurgenieters ontdekken er de charmes van elk seizoen: hengelen, paddenstoelen leren kennen en plukken, wandelingen tijdens de bronst, langlaufen enz. En er is altijd een goed moment om streekproducten te ontdekken (paddenstoelen, streekpastei, ganzen- en eendenlever, maitrank, Orval, touffaye enz.

Ga naar kaart circuits

Capaciteit

Capaciteit:6 pers.

[#-

Reacties

--]
 
Wallonie-Bruxelles Tourisme Tourisme Wallonie Wallonie Wallonie Europe
L'Europe investit dans les zones rurales
Development & Web design by defimedia , powered by AToms