Le site du Parc naturel

JeanChris 1 (Bier)

JeanChris 1 (Bier)

rue Hôtel de Ville , 15
6720   Habay-la-Neuve

Téléphone   063/572900
Site   http://www.jeanlechocolatier.com

Ambacht

Ontdek het degustatiekoffertje met bier en chocolade.

Koffertje JeanChris: ontdek het degustatiekoffertje met bier en koffie. De eerste teug JeanChris verraadt meteen het karakter van het bier: compromisloos en bitter. In het zog daarvan welt de zachtheid van koekjes op, die afkomstig is van de gebruikte moutvariëteiten. Om een geslaagd huwelijk tot stand te brengen tussen de smaken van het bier en die van chocolade, opteerden we voor twee pralines. De proever kan, volgens zijn eigen voorkeur of smaak, twee richtingen bewandelen:

- zachtheid: de volronde mout wordt benadrukt en gaat samen met een praline van amandel, grof zeezout en praliné die de bitterheid naar de achtergrond verdrijft, zonder ze te doen verdwijnen. Een zachter akkoord om kennis te maken met het bier, heel lekker 's avonds of na een maaltijd.

- intensiteit: de bitterheid van de hop wordt benadrukt door een chocolade met Piment d'Espelette (kleine peper), die na degustatie van de praline en een teug bier het pikante van de peper en de bitterheid van het bier naar boven brengt. Een stoer akkoord dat perfect als aperitief.

JeanChris 1 (Bier) vous propose également :

Jean le Chocolatier

Jean le Chocolatier

6720   Habay-la-Neuve

 
Wallonie-Bruxelles Tourisme Tourisme Wallonie Wallonie Wallonie Europe
L'Europe investit dans les zones rurales
Development & Web design by defimedia , powered by AToms