Type activiteit:
Ambacht
De "Ferme de Mageroy" ligt in Habay-la-Vieille, op een boogscheut van de "Villa de Mageroy" waaraan de hoeve haar naam ontleent.
Deze hoeve is een melkveebedrijf waar drie koeienrassen aan bod komen: Zwartbont-Holstein, Roodbont-Holstein en Montbélliarde. Enkele vleeskoeien dragen bij aan de diversiteit van dit bedrijf van 115 ha. In het dorp kunt u in de hoevewinkel terecht voor een mooi gamma zuivelproducten.
De producten:
Natuuryoghurt (klein en groot formaat), 12 soorten vruchtenyoghurts (klein en groot formaat), mousse au chocolat, melkdesserts (vanillepudding, vanille/chocoladepudding, mokkapudding, pudding met rum/rozijnen en rijstpudding), maquée met room en magere maquée, gezouten en ongezouten boter, verse melk, verse room, wafels en confituur.
Het recept van de producent
Gebak met maquée
Ingrediënten: 500 g maquée, 50 g suiker, 50 g bloem, 50 g room, 2 eieren, 1 kruimeldeeg, 50 g appelmoes
De maquée opkloppen met de suiker, de bloem, de room en de eieren. Het kruimeldeeg in een beboterde vorm leggen, bestrijken met een laagje appelmoes en daarop de maquéebereiding. 45 minuten bakken in een oven van 180° .
Brochure downloaden
Ga naar kaart circuits