In Bastogne kunt u in een gezellig kader genieten van een verzorgde Franse keuken.
U zoekt een uitstekend adres om te tafelen in de streek van Bastogne? Noteer alvast dit adres: Au Coin fleuri! De heer en mevrouw Balaine-Laurent zorgen er voor een warme welkom in hun aangenaam eethuis. U kunt er genieten van een verzorgde Franse keuken, van kreeftenbereidingen en van hun specialiteit, bizonvlees uit Recogne (het hele jaar door). Bij mooi weer kunt u ook tafelen op het aangename terras. Ruime parking. Vlotte toegang voor minder valide mensen.
Gesloten op maandag en dinsdag
Onze menu's
Menu Fleuri
Voorgerechten
Bladerdeegje met kwartelbillen bereid zoals kikkerbillen
Ou
Gebakken poon, penne en sap van gekonfijte tomaat
of
Scampi met gekonfijte look op een graanrisotto
Hoofdgerechten
Kalfskop en kleine kaaskroketjes
of
Gekonfijte eendenbout met groene linzen
of
Filet van roodbaars, gebakken venkel en saus met pastis
Assortiment kaas ( + 9,00 € )
Nagerechten
Verloren brood, crème anglaise en muntijs
of
Luchtig gebakje met gekarameliseerde appel en vanille-ijs
of
Cannelloni met seizoensvruchten en coulis van passievrucht
35,50 €
Menu Découverte
Wordt enkel geserveerd voor een volledige tafel
Taart van rundcarpaccio met groente en gebakken eendenlever
Ravioles met segrijnslakjes en verse geitenkaas, sap van peterselie
Gebakken poon, penne en sap van gekonfijte tomaat
Sorbet met campari
Kroketten met bizon, bordelaisesaus
Kaasassortiment
Cannelloni met seizoensvruchten en coulis van passievrucht
59,00 €
Ga naar kaart circuits
Gemiddelde prijs per peroon
De 75€ à 85€
Type:
Restaurant
Keuken:
gastronomische keuken
Kader:
Authentiek kader